——   wees WLKM!

Meer kwaliteitsbezoekers? Hogere bestedingen? Een passend advies?
Alles begint met een warm WLKM!

Hartelijk WLKM op mijn online visitekaartje. Gedreven specialist in de vrijetijdseconomie, vrijetijdsbeleving, communicatie en verbinding: dat is WLKM in een notendop. Ontstaan vanuit de gedachten dat wanneer je je ergens welkom voelt, je vertrekt met een glimlach, je vertelt door en terug komt in meervoud.
Bij elke opdracht is dit voor mij de rode draad.

Met een flinke dosis creativiteit, organisatietalent en zakelijk inzicht sta ik klaar voor bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen met ambitie in de vrijetijdssector, verblijfs- en dagrecreatie en toerisme. Van productontwikkeling tot subsidieaanvraag, van citymarketing tot strategisch vrijetijdsbeleid, Maaike bedenkt, triggert, schakelt en… maakt waar.

Kijk voor mijn actuele opdrachten en projecten op mijn LinkedIn profiel. Als projectpartner ben ik aangesloten bij bureau Leisure Brains; een advies, onderzoeks- en projectbureau op het gebied van leisure & hospitality en consultant bij Recreamatch, dé partner voor het werven en selecteren van beheerders, parkmanagers, directeuren of bestuurders voor uw toeristische recreatieve onderneming.

Wees WLKM!

Hartelijke groet, Maaike Steltenpool

——   WLKM is

pure passie voor gastvrijheid.

——   WLKM maakt

werk van vrijetijdsbeleving.

——   WLKM werkt

samen op basis van gedeelde ambities.

——   WLKM zet

kennis en kunde om in klinkende bezoekersresultaten.

WLKM. verstaat de kunst zich in te leven in uw gast, zintuigen te prikkelen en verwachtingen te overtreffen.

WLKM. verstaat de kunst zich in te leven in uw gast, zintuigen te prikkelen en verwachtingen te overtreffen.

——   WLKM biedt

Advies – van concept tot uitvoering

Of het nu gaat om regiomarketing, gastvrijheidstrainingen, verblijfsrecreatieve productontwikkeling, het aanjagen van publiek-private samenwerking of de vitalisering van uw bedrijfsvoering: ik verkent, signaleert en benut ook de kansen die misschien niet direct voor de hand liggen. Met een heldere aanpak op maat help ik u bij de realisatie van uw organisatiedoelen.

Netwerk- en eventmanagement

U wilt de bezoekers van uw (online) netwerkbijeenkomst, seminar, congres of promotionele evenement een onvergetelijke ervaring bezorgen? Contactmomenten, van het allereerste begin tot het moment van afscheid (en zelfs lang daarna!) bepalen de beeldvorming van uw doelgroep. Ik versta de kunst mij in te leven in uw gasten, zintuigen te prikkelen en vooral verwachtingen te overtreffen.

Communicatie en verbinding

Uitnodigend, enthousiasmerend, prikkelend, verbindend: als uw communicatiemaker geef ik u altijd een effectief antwoord op uw marketing- en promotievraagstukken. Brochure of meerdaags evenement, persreis of productcampagne? Ik vergroot de betrokkenheid met de juiste middelen, de juiste toon voor de juiste doelgroep op het juiste moment.

Team WLKM

Vraagt uw project om specifieke kennis, competenties of capaciteit? Ik beschik over een uitgebreid netwerk van snel schakelende creatieve professionals, die de vertaalslag kunnen maken van uw doelstellingen naar hun specifieke domein. Zo kunt u met Team WLKM altijd rekenen op effectieve (en vaak verrassende) oplossingen… met alle benodigde kennis en capaciteit binnen handbereik!

2017 - 2020

Toeristische Marketing Medemblik

Medemblik is een gemeente met ambities. Het heeft zich tot doel gesteld meer bezoekers (nieuwe en terugkerende) aan te trekken, die bovendien meer besteden en langer in de gemeente verblijven. Hiertoe dienen eilandjes samen te smelten en Medemblik bovenregionaal zichtbaar gemaakt te worden.

Als toeristische marketing coördinator vertaal ik de strategische toeristische marketing naar concrete promotieacties, waarbij middelen en producten ingezet worden volgens een vastgestelde koers in een eenduidige campagne. Dit in continu overleg (afspraken nakomen, zichtbaar zijn, luisteren naar wensen) en afstemming met ondernemers, het toeristisch platform, de regionale en bovenregionale samenwerkingen en gemeenten.

Website

2020-2022

Vitalisering verblijfsrecreatie DKW!

Binnen de regio Noord-Holland Noord is de ambitie vastgesteld om tot de meest vitale verblijfsrecreatiesector van Nederland te komen. In het revitaliseringsfonds De Kop Werkt zijn middelen gereserveerd om de sector te verbeteren.

Als projectleider revitalisering verblijfsrecreatie zit ik met het bestaande aanbod aan de keukentafel en gaan we gezamenlijk aan de slag met het actieprogramma. Met behulp van het fonds adviseer en organiseer ik het juiste instrument om de ondernemer toekomstbestendig te maken. Van coaching en advies tot een subsidie bij een fysieke investering. Drie strategielijnen staan centraal: Vernieuwen, Herontwikkelen “Toppers van toen” en Transformeren.

Website

2018 - 2021

Stichting West-Friesland Events

De komende jaren is de regio Westfriesland gastheer van de wereldberoemde triathlonwedstrijd IRONMAN. Stichting Westfriesland Events heeft namens de zeven Westfriese gemeenten aan Extra Leisure, licentiehouder van IRONMAN Nederland, de opdracht gegeven het evenement te organiseren.

Als projectleider bewaak ik de doelstellingen van de stichting: het event dient zodanig georganiseerd, dat het een positieve impact zal hebben op de ontwikkeling van zowel sport als toerisme in de regio en in algemene zin een positieve bijdrage zal leveren aan het imago van de samenwerkende Westfriese gemeenten. Daarnaast coördineer ik o.a. de sponsorovereenkomsten met de (mogelijke) stakeholders, verzorg de communicatie en promotie rondom Ironkids.

Website

2015 - 2022

Holland boven Amsterdam

De Destinatie Marketing Organisatie Holland boven Amsterdam (HbA) heeft als opdracht het vrijetijdsaanbod van de regio Noord-Holland Noord duurzaam te versterken en te stimuleren door het gebied als een aantrekkelijke bestemming te positioneren. WLKM is aangetrokken ter ondersteuning.

Ik organiseer en adviseer vanuit een flexibele inzetbare schil bij promotie- en marketingactiviteiten. Van persreizen en touroperatordagen tot de organisatie van beurzen.

Website

2017 - 2020

Laag Holland

Bureau Toerisme Laag Holland is de marketingorganisatie die de regio Laag Holland tot groei en bloei laat komen en zorgdraagt voor het aantrekken van kwalitatieve bezoekers. WLKM draagt hier haar steentje aan bij door flexibel haar kennis en organisatie in te zetten.

Ik heb onder meer de VVV medewerkers op het gebied van Gastvrijheid getraind. Ook organiseerde ik meerdere events voor online influencers, waardoor Laag Holland op een ludieke manier de gewenste promotieaandacht kreeg.

Website

2014 - 2017

Tio University

Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden studenten voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme, marketing en business. Aan Maaike de vraag haar brede kennis te delen met deze studenten.

Ik doceerde parttime aan Tio in de vakken Rooms Division Management, Commerciële vaardigheden en Eventmanagement.

Website

2008 - 2015

Restinn

Restinn is een hotelconcept van comfortabel overnachten op het boerenland. Het concept speelt in op de behoeften van kleinschalig overnachten in de rust, ruimte en natuur maar wel met alle comfort van een hotel. WLKM heeft als een entrepreneur aan de wieg gestaan van dit hospitalityconcept. Conceptontwikkeling, branding en positionering ging vooraf het vermarkten van het concept.

Als algemeen manager was is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de juiste sales-, marketing- en communicatiestrategie. Ik was het eerste aanspreekpunt voor directie, aandeelhouders, locatie-eigenaren, overheden, brancheorganisaties en diverse commerciële partijen.

Website

2002 - 2008

Htel Executive Apartments

Htel Executive Apartments is een business tot business hotelconcept gevestigd in Amstelveen en Amsterdam. De doelgroep is de zakelijke internationale reiziger die voor een lang termijn in Nederland verblijft. De start up en management van dit business hospitality concept was in handen van Maaike.

Ik was onder meer verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, branding en positionering, maar ook voor het opzetten van procedures en de bedrijfsprocessen. Htel is inmiddels uitgegroeid tot een exclusief en goed lopend long stay hotelconcept.

Website

2017 - 2020

Toeristische Marketing Medemblik

Medemblik is een gemeente met ambities. Het heeft zich tot doel gesteld meer bezoekers (nieuwe en terugkerende) aan te trekken, die bovendien meer besteden en langer in de gemeente verblijven. Hiertoe dienen eilandjes samen te smelten en Medemblik bovenregionaal zichtbaar gemaakt te worden.

Als toeristische marketing coördinator vertaalt Maaike strategische toeristische marketing naar concrete promotieacties, waarbij middelen en producten ingezet worden volgens een vastgestelde koers in een eenduidige campagne. Dit in continu overleg (afspraken nakomen, zichtbaar zijn, luisteren naar wensen) en afstemming met ondernemers, het toeristisch platform, de regionale en bovenregionale samenwerkingen en gemeenten.

2020 - 2022

De Kop Werkt

Binnen de regio Noord-Holland Noord is de ambitie vastgesteld om tot de meest vitale verblijfsrecreatiesector van Nederland te komen. In een revitaliseringsfonds zijn middelen gereserveerd om de sector te verbeteren.

Als projectleider revitalisering verblijfsrecreatie zit Maaike met het bestaande aanbod aan de keukentafel en gaat zij aan de slag met het actieprogramma. Bij de invulling van het fonds staan drie strategielijnen centraal: Vernieuwen, Herontwikkelen “Toppers van toen” en Transformeren.

2018 - 2022

Ironman

De komende jaren is de regio Westfriesland gastheer van de wereldberoemde triathlonwedstrijd IRONMAN. Stichting Westfriesland Events heeft namens de zeven Westfriese gemeenten aan Extra Leisure, licentiehouder van IRONMAN Nederland, de opdracht gegeven het evenement te organiseren. Maaike is aangesteld als projectleider namens Stichting Westfriesland Events.

Maaike bewaakt de doelstellingen van de stichting: het event dient zodanig georganiseerd, dat het een positieve impact zal hebben op de ontwikkeling van zowel sport als toerisme in de regio en in algemene zin een positieve bijdrage zal leveren aan het imago van de samenwerkende Westfriese gemeenten.

2015 - 2022

Holland boven Amsterdam

De Destinatie Marketing Organisatie Holland boven Amsterdam (HbA) heeft als opdracht het vrijetijdsaanbod van de regio Noord-Holland Noord duurzaam te versterken en te stimuleren door het gebied als een aantrekkelijke bestemming te positioneren. WLKM is aangetrokken ter ondersteuning.

Maaike organiseert en adviseert vanuit een flexibele inzetbare schil bij promotie- en marketingactiviteiten. Van persreizen en touroperatordagen tot de organisatie van beurzen.

2017 - 2020

Laag Holland

Bureau Toerisme Laag Holland is de marketingorganisatie die de regio Laag Holland tot groei en bloei laat komen en zorgdraagt voor het aantrekken van kwalitatieve bezoekers. WLKM draagt hier haar steentje aan bij door flexibel haar kennis en organisatie in te zetten.

Maaike heeft onder meer de VVV medewerkers op het gebied van Gastvrijheid getraind. Ook organiseerde zij meerdere events voor online influencers, waardoor Laag Holland op een ludieke manier de gewenste promotieaandacht kreeg.

2014 - 2017

Tio University

Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden studenten voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme, marketing en business. Aan Maaike de vraag haar brede kennis te delen met deze studenten.

Maaike doceerde parttime aan Tio in de vakken Rooms Division Management, Commerciële vaardigheden en Eventmanagement.

2008 - 2015

Restinn

Restinn is een hotelconcept van comfortabel overnachten op het boerenland. Het concept speelt in op de behoeften van kleinschalig overnachten in de rust, ruimte en natuur maar wel met alle comfort van een hotel. WLKM heeft als een entrepreneur aan de wieg gestaan van dit hospitalityconcept. Conceptontwikkeling, branding en positionering ging vooraf het vermarkten van het concept.

Als algemeen manager was Maaike verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de juiste sales-, marketing- en communicatiestrategie. Zij was het eerste aanspreekpunt voor directie, aandeelhouders, locatie-eigenaren, overheden, brancheorganisaties en diverse commerciële partijen.

2002 - 2008

Htel Executive Apartments

Htel Executive Apartments is een business tot business hotelconcept gevestigd in Amstelveen en Amsterdam. De doelgroep is de zakelijke internationale reiziger die voor een lang termijn in Nederland verblijft. De start up en management van dit business hospitality concept was in handen van Maaike.

Maaike was onder meer verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, branding en positionering, maar ook voor het opzetten van procedures en de bedrijfsprocessen. Htel is inmiddels uitgegroeid tot een exclusief en goed lopend long stay hotelconcept.

——   WLKM volgens anderen

Met Maaike ben je verzekerd van korte en duidelijke (communicatie)lijnen. Ze weet waar ze het over heeft, komt met ideeën en werkt proactief mee. Dankzij haar grote netwerk is Maaike op alle vlakken goed onderlegd en kan ze ons goed ondersteunen dan wel van dienst zijn. En dat allemaal met een glimlach!

Ik zou kiezen voor een samenwerking met Maaike omdat zij kennis van zaken heeft, helder communiceert en écht weet te verbinden. Ze neemt soepel de leiding, maar geeft ook anderen de ruimte voor hun inbreng en neemt dit mee om de gestelde doelen te bereiken. Maaike is bovendien zelfkritisch en blijft op een positieve manier focussen op verbeteringen. Dat positief-kritische springt er voor mij echt uit, dat is echt wel een gave!

Laura Oosterbaan, Villavakantiepark IJsselhof

Maaike is hands on, komt haar afspraken na en is bereid om het stapje extra te zetten om tot een optimaal resultaat te komen. Ze heeft het vermogen in te spelen op veranderende omstandigheden en tegelijkertijd dicht bij zichzelf te blijven. Van mij mag ze zich in dat opzicht af en toe zelfs nog wat assertiever opstellen!

Maaike is besluitvaardige onderneemster cq manager gericht op het leveren van kwaliteit aan de gast. Eerste klas marketing/hospitality professional en zelfstarter. Ontwapenend en authentiek in de omgang met zakelijke relaties, klanten en collega’s. Respectvol en servicegericht naar klanten.

Marcel van Druenen, Directeur Restinn

Maaike is de spin het web die wij zochten. Is duidelijk/hard op het proces. Doortastend en heel doelgericht, waarbij de wens van de relatie nadrukkelijk bewaakt wordt. Verder heeft ze een enorm netwerk en is verfrissend down-to-earth. Ze verkoopt geen verwachtingen die later niet waar te maken zijn. Een fijn mens, die snapt wat er gevraagd wordt!

Maaike is duidelijk, kort en bondig, recht-door-zee, kritisch op zichzelf, zakelijk en/of persoonlijk op het juiste moment… En bovenal een leuk persoon om in de buurt te hebben. Doelgericht, oprecht en betrouwbaar. Nuchter en open voor verschillende meningen. Een goede mix tussen zakelijk en persoonlijk. Een harde werker, met eindeloos veel energie…ook bij de borrel!

Maaike is zeer resultaatgericht en weet als geen ander hoe zij een concept in de markt moet zetten. Of het nu gaat om concepten op het gebied van catering, hotelformules of toerisme, zij weet het proces op te starten en in goede banen te leiden. Haar enthousiasme, flexibiliteit en ambitie maken dat zij een geschikte partner is voor diegenen die een nieuwe formule in de markt willen zetten en houden. Samenwerken met WLKM zal u zeker niet teleurstellen.

Angela van 't Slot, General Manager Htel

Het proces rond de realisatie van Ironman was complex, maar Maaike groeide steeds meer in haar rol en switchte soepel tussen uitvoering en advisering. Samen hebben we enkele acquisitiegesprekken gevoerd met derden. Maaike liet daarin zien altijd te zoeken naar verbindingen en naar win-win oplossingen. Mede dankzij haar was de eerste editie een succes. Ik kijk dan ook uit naar een lange samenwerking.

Eddy Bakker, Alkmaar Sport

Maaike is een positief, kritische projectleider die echt aan alles denkt. Ze is zeer sterk in communicatie (afstemming met betrokkenen, echt luisteren, doorvragen) en timemanagement. Op het gebied van marketing is ze terzake kundig en weet de juiste partners aan zich te binden. Bovenal is zij een hele plezierige vakvrouw om mee samen te werken.

Antoinette van Helvoirt-Looman, Innovatiemanager

Met Maaike Steltenpool van WLKM werk ik heel prettig samen bij activiteiten waarbij toerisme en recreatie centraal staan. Of het nu gaat om een evenement, bijeenkomst, beursparticipatie of andere activiteiten, Maaike houdt de grote lijnen goed in de gaten maar is ook zeer scherp op de details. Zij treed op als een professioneel verlengstuk van de opdrachtgever en heeft ook voor verbinding, samenhang en efficiënt.

——   WLKM volgens anderen

Ik zou kiezen voor een samenwerking met Maaike omdat zij kennis van zaken heeft, helder communiceert en écht weet te verbinden. Ze neemt soepel de leiding, maar geeft ook anderen de ruimte voor hun inbreng en neemt dit mee om de gestelde doelen te bereiken. Maaike is bovendien zelfkritisch en blijft op een positieve manier focussen op verbeteringen. Dat positief-kritische springt er voor mij echt uit, dat is echt wel een gave!

Laura Oosterbaan, Villavakantiepark IJsselhof

Maaike is hands on, komt haar afspraken na en is bereid om het stapje extra te zetten om tot een optimaal resultaat te komen. Ze heeft het vermogen in te spelen op veranderende omstandigheden en tegelijkertijd dicht bij zichzelf te blijven. Van mij mag ze zich in dat opzicht af en toe zelfs nog wat assertiever opstellen!

Maaike is de spin het web die wij zochten. Is duidelijk/hard op het proces. Doortastend en heel doelgericht, waarbij de wens van de relatie nadrukkelijk bewaakt wordt. Verder heeft ze een enorm netwerk en is verfrissend down-to-earth. Ze verkoopt geen verwachtingen die later niet waar te maken zijn. Een fijn mens, die snapt wat er gevraagd wordt!

Maaike is duidelijk, kort en bondig, recht-door-zee, kritisch op zichzelf, zakelijk en/of persoonlijk op het juiste moment… En bovenal een leuk persoon om in de buurt te hebben. Doelgericht, oprecht en betrouwbaar. Nuchter en open voor verschillende meningen. Een goede mix tussen zakelijk en persoonlijk. Een harde werker, met eindeloos veel energie…ook bij de borrel!

Met Maaike ben je verzekerd van korte en duidelijke (communicatie)lijnen. Ze weet waar ze het over heeft, komt met ideeën en werkt proactief mee. Dankzij haar grote netwerk is Maaike op alle vlakken goed onderlegd en kan ze ons goed ondersteunen dan wel van dienst zijn. En dat allemaal met een glimlach!

Als bestuurslid van Stichting Westfriesland Event heb ik afgelopen jaar prettig met Maaike gewerkt. Het proces rond de realisatie van IRONMAN was complex, maar zij groeide steeds meer in haar rol en switchte soepel tussen uitvoering en advisering. Samen hebben we enkele acquisitiegesprekken gevoerd met derden. Maaike liet daarin zien altijd te zoeken naar verbindingen en naar win-win oplossingen. Mede dankzij haar was de eerste editie een succes. Ik kijk dan ook uit naar een lange samenwerking.

Eddy Bakker, Alkmaar Sport

Met Maaike Steltenpool van WLKM werk ik heel prettig samen bij activiteiten waarbij toerisme en recreatie centraal staan. Of het nu gaat om een evenement, bijeenkomst, beursparticipatie of andere activiteiten, Maaike houdt de grote lijnen goed in de gaten maar is ook zeer scherp op de details. Zij treed op als een professioneel verlengstuk van de opdrachtgever en heeft ook voor verbinding, samenhang en efficiënt

Maaike is zeer resultaatgericht en weet als geen ander hoe zij een concept in de markt moet zetten. Of het nu gaat om concepten op het gebied van catering, hotelformules of toerisme, zij weet het proces op te starten en in goede banen te leiden. Haar enthousiasme, flexibiliteit en ambitie maken dat zij een geschikte partner is voor diegenen die een nieuwe formule in de markt willen zetten en houden. Samenwerken met WLKM zal u zeker niet teleurstellen.

Angela van 't Slot, General Manager Htel

Maaike is besluitvaardige onderneemster cq manager gericht op het leveren van kwaliteit aan de gast. Eerste klas marketing/hospitality professional en zelfstarter. Ontwapenend en authentiek in de omgang met zakelijke relaties, klanten en collega’s. Respectvol en servicegericht naar klanten.

Marcel van Druenen, Directeur Restinn BV

Maaike is een positief, kritische projectleider die echt aan alles denkt. Ze is zeer sterk in communicatie (afstemming met betrokkenen, echt luisteren, doorvragen) en timemanagement. Op het gebied van marketing is ze terzake kundig en weet de juiste partners aan zich te binden. Bovenal is zij een hele plezierige vakvrouw om mee samen te werken.

Antoinet van Helvoirt, Innovatiemanager
——   wees welkom bij WLKM!

Stel zeker uw vraag om te kijken wat ik voor uw bedrijf of gemeente kan betekenen.
Groet Maaike Steltenpool

Contact

Overleek 4
1671 GD Medemblik

E info@wlkm.nl
T 06 193 827 07

Gastvrijheid volgens WLKM 

Privacy

Copyright

©  2019 WLKM.