hero-case03hero-case03

Vergroten regiofunctie Landal Beach Resort Ooghduyne

Uit onderzoek is gebleken dat de omgeving van Julianadorp (Kop van Noord-Holland) niet bekend is met de recreatieve en zakelijke diensten en faciliteiten die Beach Resort Ooghduyne biedt. Doel van de opdracht was om de naamsbekendheid en regiofunctie te vergroten voor de faciliteiten en diensten van Ooghduyne  in de omgeving van Julianandorp (straal van 15 km) voor zowel de bewoner als de zakelijke markt. Aan WLKM werd de vraag gesteld om haar visie en ideeën te geven om de regiofunctie van Ooghduyne te vergroten.

Wlkm is gestart met het voeren van gesprekken en een brainstormsessie om de de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen. Vanuit hier nieuwe huisstijl ontwikkeld, website vernieuwd, diverse producten (folders, posters etc) en diensten (zakelijke arrangementen) ontwikkeld. Diverse contacten gelegd met de omgeving voor het opzetten van een langdurige samenwerking. De eerste opzet voor marketingactiviteitenplan, inclusief planning en begroting gemaakt. Project is vervolgens overgedragen aan commercieel medewerker. 

Projectinformatie

Opdrachtgever
Landal Beach Resort Ooghduyne

Project
Optimaliseren regiofunctie Beach Resort Ooghduyne 

Jaar
2016

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over deze case of over onze werkzaamheden? Neem gerust en vrijblijvend contact op met Maaike!

Bel 06 193 827 07
Email maaike@wlkm.nl

Onderdijk 203
1693 CE Wervershoof

06 193 827 07
info@wlkm.nl

LinkedIn   Twitter   Facebook   Maaike

Wie zich WLKM. voelt, vertrekt met een lach, vertelt door en komt terug in meervoud.