Wie zich WLKM. voelt, vertrekt met een lach, vertelt door en komt terug in meervoud. Wat kunnen wij voor u betekenen?

WLKM voor u

U bent ondernemer en werkt hard om het beste uit uw bedrijf te halen. U weet precies waar de kracht, maar ook de aandachtspunten binnen uw onderneming liggen. Toch komt u er niet altijd toe die aandachtspunten effectief aan te pakken. Omdat u de focus elders heeft liggen, of omdat het u bijvoorbeeld aan specifieke kennis of simpelweg tijd ontbreekt. WLKM biedt u de focus en kennis en neemt u werk uit handen.  U bent van harte WLKM! 

De werkwijze van WLKM
Wilt u weten wat WLKM voor u kan betekenen? Laten we dan kennismaken en een eerste gesprek aangaan om uw vragen en uitdagingen te bespreken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. Als de klik er is, doet WLKM u aan de hand van dit gesprek een voorstel. Hierin staan de probleemstelling, het gewenste eindresultaat, de benodigde activiteiten en de planning helder geformuleerd. En uiteraard de investering die ermee gepaard gaat. De inzet van WLKM wordt per uur of per project gefactureerd, afhankelijk van de werkzaamheden en uw wensen.  

Alle kennis en capaciteit binnen handbereik
Voor het behalen van individuele doelstellingen is in bepaalde gevallen behoefte aan specifieke capaciteit en kennis. WLKM beschikt over een uitgebreid netwerk van creatieve professionals die snel kunnen schakelen en de vertaalslag kunnen maken van uw doelstellingen naar hun specifieke domein. Als geen ander zijn zij in staat om tot effectieve en veelal verrassende oplossingen te komen.

Goed om te weten
Bij aanvang van de werkzaamheden wordt een tussentijds evaluatiemoment afgesproken waarop beide partijen kunnen aangeven of de samenwerking naar wens is en waar verbeter- en of aandachtspunten liggen. Een moment dat beide partijen inzicht en duidelijkheid biedt, dus. Afhankelijk van de werkzaamheden vindt dit kosteloze onderhoud na een maand plaats en bij voorkeur in een persoonlijk gesprek.

Bel mij terug

Kan WLKM. iets voor u betekenen? Of mogen wij eens een eerste indruk achterlaten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Onderdijk 203
1693 CE Wervershoof

LinkedIn   Twitter   Facebook   Maaike

Wie zich WLKM. voelt, vertrekt met een lach, vertelt door en komt terug in meervoud.