Ik kijk door de ogen van de gast naar een bedrijf, geef als professional het juiste advies, voer als harde werker de opdracht uit en vier samen met u het succes!

Wie is WLKM?

Maaike Steltenpool is initiator van WLKM en zij heeft haar sporen verdiend in de gastvrijheidsbranche. Ze groeide op in een echt ondernemersgezin en kent de gastvrijheidssector in Nederland - en Noord-Holland in het bijzonder - op haar duimpje. Maaike beweegt zich al meer dan 15 jaar in een branche die haar op het lijf geschreven is. Hier heeft ze met groot enthousiasme en met inzet van haar organisatietalent en analytisch vermogen vele bijzondere projecten opgezet en opdrachten uitgevoerd. De passie voor de branche uit zich in haar zeer gastvrije- en klantgerichte houding.

"Ik versta de kunst mij in te leven in de gasten en vanuit hun beleving naar uw onderneming te kijken. Een gast start zijn reis online en zo ontstaat de gastbeleving nog voordat er een überhaupt een bezoek is geweest aan uw bedrijf. Deze online beleving optimaliseren we continu. Maar een positieve gastbeleving zit ook in kleine, alledaagse dingen op de locatie zelf. Een medewerker die vriendelijk lacht bij binnenkomst en vraagt hoe uw reis was, die 'gratis' bite bij de borrel, een entree zonder sigarettenpeuken op de grond, schone vlaggen in de mast, een sprekend entreebord met die eenvoudige maar o zoveel zeggende woorden “Welkom bij...!”

Goede online vindbaarheid, reviews, snel en eenvoudig reserveren, de juiste social media is een basisvoorwaarde anno 2016. En toch, verlies het persoonlijke contact met de gast niet uit het oog. Een kaartje bij een verjaardag, welkomstpresentje of een goede reisattentie (vooral voor de kinderen). Het werkt nog steeds. Uw bedrijf on- en offline in balans, daar gaat het om. 

Gedreven door efficiency, resultaat en kwaliteitsverbetering ga ik graag met u het gesprek aan. Samen identificeren wij de uitdagingen waar u en uw organisatie voor staan. Samen definiëren wij de voor u gewenste situatie. Wat uw vraagstuk ook is, u kunt vertrouwen op de juiste oplossing voor de beste resultaten. Uw wensen staan hierbij natuurlijk voorop en met onze creativiteit en kennis van de branche bereikt u net dat beetje meer. Met de kwaliteitsslag die u met WLKM maakt, is uw prachtige onderneming klaar voor een succesvol vervolg. U blij, wij blij!"

Hartelijke groet, Maaike Steltenpool

 

Onderdijk 203
1693 CE Wervershoof

LinkedIn   Twitter   Facebook   Maaike

Wie zich WLKM. voelt, vertrekt met een lach, vertelt door en komt terug in meervoud.