hero-projectenhero-projecten

Projecten

Bent u startend ondernemer in de gastvrijheidsbranche? Wilt u werken aan de ontwikkeling van uw medewerkers met bijvoorbeeld gastvrijheidstrainingen? Zoekt u naar een geschikte oplossing voor de automatisering van uw reserveringen?  Wilt u een scan van uw bedrijf door de ogen van een gast op elk willlekeurig moment? Of bent u met uw onderneming toe aan een nieuwe koers?
Wij weten dat er naast uw operationele focus altijd projecten zijn waarvoor u zelf de specifieke kennis of simpelweg de tijd niet heeft. Een resultaatgedreven en creatieve gesprekspartner is in deze fase geen overbodige luxe. WLKM geeft u deskundig advies en kijkt samen met u naar de optimale aanpak. 
 

Het ontwikkelen en uitvoeren van eenmalige projecten in een organisatie is een flinke uitdaging. Met uitgebreide ervaring in het opzetten van bedrijven en nieuwe concepten in de gastvrijheidsbranche helpt WLKM u bij het opzetten of herinrichten van interne processen zoals personeel, systemen, inkoop etc., maar ook bij het effectief in de markt zetten van uw onderneming en het optimaliseren van de gastbeleving. Van strategie tot beleid en uitvoering: WLKM is er voor u. 

Maaike is zeer resultaatgericht en weet als geen ander hoe zij een concept in de markt moet zetten. Of het nu gaat om concepten op het gebied van catering, hotelformules of toerisme, zij weet het proces op te starten en in goede banen te leiden. Haar enthousiasme, flexibiliteit en ambitie maken dat zij een geschikte partner
is voor diegenen die een nieuwe koers wil inzetten. Samenwerken met WLKM zal u zeker niet teleurstellen.

Angela van 't Slot

Algemeen Directeur HTel Serviced Apartments

Onderdijk 203
1693 CE Wervershoof

LinkedIn   Twitter   Facebook   Maaike

Wie zich WLKM. voelt, vertrekt met een lach, vertelt door en komt terug in meervoud.