hero-evenementenhero-evenementen

Evenementen

De gastvrijheidssector is in alle opzichten een dynamische omgeving die continu verandert en waarbij de gast op een andere manier geprikkeld moet worden. Dit vertaalt zich in grote en kleine evenementen die uw bedrijf bij uw gasten onder de aandacht brengen. Wilt u een blogevent, beursbezoek, een open dag, of bijvoorbeeld relatiebijeenkomst organiseren? WLKM staat klaar om uw evenement grondig en conform uw wensen uit te voeren.

In een projectbriefing bespreken we uw doelstellingen en stemmen we de aanpak af. Op basis van een gedetailleerd projectplan dragen wij  vervolgens zorg voor de uitvoering van A tot Z. Zo heeft u de handen vrij voor het leiden van uw bedrijf. Met WLKM weet u zeker dat deze tijdelijke werkzaamheden in goede handen zijn.
Een geruststellend idee! 

Met Maaike werk ik heel prettig samen bij activiteiten waarbij toerisme en recreatie centraal staan. Of het nu gaat om een evenement, bijeenkomst of beursparticipatie of andere activiteiten, Maaike houdt de grote lijnen goed in de gaten maar is ook zeer scherp op de details. Zij treed op als een professioneel verlengstuk van de opdrachtgever en heeft ook voor verbinding, samenhang en efficiĆ«ntie.

Adriana Stam 

Projectleider Ontwikkelingsbedrijf NHN

Onderdijk 203
1693 CE Wervershoof

LinkedIn   Twitter   Facebook   Maaike

Wie zich WLKM. voelt, vertrekt met een lach, vertelt door en komt terug in meervoud.