hero-communicatiehero-communicatie

Communicatie

De vrijetijdssector dient een groot maatschappelijk en economische belang. Uw gast gaat er vaker op uit en wil het beste van het beste. Een unieke ervaring èn net dat beetje meer. Uw aanbod moet aanspreken, onderscheidend zijn en een indruk achterlaten voor de steeds kritischer wordende gast. WLKM is thuis in de taal die uw gast spreekt en verzorgt uw on- en offline communicatieactiviteiten van A tot Z.  Wij analyseren samen met u de knelpunten, adviseren en helpen deze aan te pakken. Met simpele oplossingen waar dat kan en door creatief om te gaan met beschikbare middelen .  

WLKM volgt de branche- en marketingontwikkelingen op de voet en heeft altijd een passend antwoord op uw vragen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een strategisch marketing-PR plan, salesplan, gastonderzoeken en het uitzetten van uw social media beleid.
En heeft u zelf niet de capaciteit in huis voor de uitvoering van uw plannen? Ook dan biedt WLKM uitkomst;  opzetten salesacties, schrijven en versturen van uw nieuwsbrief, bijhouden van uw website, ontwikkelen folder- en promotiemateriaal, nieuws bij de on- en offline pers groots wegzetten. Wij nemen dit voor u uit handen en houden grip op de resultaten. Deze  inzet van WLKM wordt per uur of per projectprijs gefactureerd, afhankelijk van de werkzaamheden en uw wensen.

Maaike is een besluitvaardige onderneemster, gericht op het leveren van kwaliteit aan de gast. Eersteklas marketing en hospitality professional én zelfstarter. Ontwapenend en authentiek in de omgang met zakelijke relaties en collega's. Respectvol en servicegericht naar haar klanten.

Marcel van Druenen

Algemeen Directeur Restinn

Onderdijk 203
1693 CE Wervershoof

LinkedIn   Twitter   Facebook   Maaike

Wie zich WLKM. voelt, vertrekt met een lach, vertelt door en komt terug in meervoud.